jueves, 28 de septiembre de 2017

POWTOON


Què hi ha novament amics?

Hui en classe hem aprés a fer un vídeo d'animació amb què explicarem de forma interactiva el tema 1 (l'entrada anterior).

QUÈ HEM FET?

Hem entrat a la pàgina de Powtoon, que és la pàgina on es poden fer vídeos d'animació.
El professor per a mostrar-nos com queda un vídeo d'animació ens ha enseyat un vídeo fet per ell sobre el conectivisme.
Fuente:http://bit.ly/2xSSFuH 
Licencia de Youbube estándar

Una vegada hàgem entrat en la pàgina, si no tenim un compte feta ja, hem de fer-nos una i et dóna quatre opcions: registrar.te amb Google, Facebook o Linkedin o també per mitjà d'un compte nou.



Una vegada ens hem registrat, et dóna tres opcions a triar.
Amb la primera pots començar des de zero, amb la segona opció et dóna un nombre diapositives i en cada una pots afegir un tipus concret de diapositives (introducció..) i en la tercera opció ja et dóna una història feta però pots canviar els personatges, aferir objectes, pots controlar la velocitat dels moviments, decidir en quin moment apareix quelcom o en quin moment desaparece... També pots afegir música del teu ordinador, música que t'oferix l'apricació o pots accedir a la pàgina de Jamendo i descarregar música lliure de drets.















Perquè no s'esborre res del que hem creat hem de punxar l'opció de guardar i una vegada ho hàgem guardat exportem el vídeo amb l'opció d'Embed per a poder posar-ho en el nostre blog.

QUÈ HEM APRÉS?

Hui hem aprés a crear un vídeo d'animació, editar-ho i exportar-ho al nostre blog.

PER A SABER MÉS

Vos vais deixar dos vídeos. un on t'ensenya com descarregar les cançons de Jamendo i l'altre explica com crear el teu vídeo d'animació.

Fuente: http://bit.ly/2hFVDg2

Fuente:http://bit.ly/2xQdir6
Licéncia de Youtube estándar


Com hem aprés a crear el nostre propi vídeo d'animació, ací vos deixe el meu. En ell veureu el mateix que hi ha en esta entrada però de forma més interactiva. 
Espere que vos agrade 😀😁



Ens llegim el pròxim dia 👀👀👋

No hay comentarios:

Publicar un comentario