jueves, 21 de septiembre de 2017

REFERENCIAR IMATGES

 Ja estem de volta 🎉💃

QUÈ HEM FET?

En l'última sessió de classe el professor ens ha explicat que hi ha dos maneres de referenciar una imatge que agafem d'internet.
La imatge pot ser lliure o no ser-ho; si és lliure no hi ha problema, copiem la URL, usem l'acortador d'URL i ho afegim a la imatge. Una pàgina que podem utilitzar per a acurtar la URL és https://bitly.com/ 

Si la imatge que hem triat si té autor el que hem de fer és primer posar el títol de la imatge si ho té, la segona és posar qui és l'autor de la dita imatge i la tercera és posar les sigles de la llicència.

http://bit.ly/1POfMow
 I pel que fa als vídeos, si són deYoutube, hem de triar els que posen "llicència de Youtube estàndar".

 Hem creat en el nostre blog una pàgina de presentació. Hia dos formes de fer-ho:

  • Directament del blog. Punxem en l'opció de "Pàgines" i creguem una, després de publicar-la punxem en l'opicó de "Disseny" i en multicolumnas seleccionem l'opció de "Pàgines".
  •  La segona opció és fer la presentació utilitzant la pàgina "SlideShare".


Hem parlat un poc sobre Dialnet i les seues baes de dades. També ens ha explicat que sempre que citem hem de fer-ho segons les normes APA . A més també hem triat al coordinador del nostre grup de treball.

Hem vist un poc la pàgina Prezi, que és una espècie de "PowerPoint" però amb més efectes i és una pàgina d'internet.

QUÈ HEM APRÉS?

 Hem aprés a com citar una imatge que agafem en internet, a com crear una pàgina en el nostre blog o a la imporància de citar textos o qualsevol altra cosa segons les normes APA.

PER A SABER MÉS

Com jo no sabia com havia de citar una foto que he agafat d'internet, axí vos deixe la presentació que ha usat el nostre professor per a explicar-nos-ho.

 
Creative Commons from Claudia Simone

A més també vos deixe un enllaç de les normes APA perquè podeu consultar-les i poder citar bé. 

Espere que a vosaltres també vos haja servit d'ajuda.

Ens llegim el pròxim dia 👀👋😀

No hay comentarios:

Publicar un comentario