martes, 12 de septiembre de 2017

INTRODUCCIÓ A LES AULES DIGITALS


QUÈ HEM FET?



En el nostre primer dia de classe d'Aules Digitals, vam poder conèixer la metodologia de l'assignatura, al professor Alejandro, els treballs que hem de fer, com es va a desenvolupar l'assignatura, ect...



Parlem un poc sobre "Kahoot" perquè en el nostre treball grupal hem de fer una presentació i al finalitzar utilitzarem aquesta plataforma digital per fer una sèrie de preguntes i respostes per als nostres companys.

També hem de fer un blog publicant tot allò que hàgem aprés en classe.

QUÈ HEM APRÉS?



Hem aprés com crear un perfil en Blogger i com crear la nostra primera entrada, així com fins on han arribat els avanços tecnològics.

Amb el video "Pagar per la cara" podem veure que la tecnologia ha avançat tant que ja podem pagar fins amb un reconeixement facial.

PER A SABER MÉS




Ací deix l'enllaç del video "Pagar per la cara"


http://bit.ly/2fcgTW9



Com a reflexió personal, pense que és increïble fins on hem arribat amb les tecnologies. Fa 40 anys tos açò era impensable però ja ha arribat. Tots estos avaços ens provoquen una comoditat major a l'hora de fer coses quotidianes com pagar un compte i açò no acaba ací. Està clar que no cal abusar de tot açò i que cal saber utilitzar d'una bona forma totes les tecnologies que ja tenim, però també cal disfrutar i sobretot, saber disfrutar de tot açò.





Ens llegim el pròxim dia 😉



Una salutació 😃












No hay comentarios:

Publicar un comentario