jueves, 14 de septiembre de 2017

COM FER EL NOSTRE BLOG

Hota a tots de nou!!! 👋👋🙋


En l'entrada anterior comentava que havíem de fer cada dia de classe una entrada amb el que hem fet. Hui hem aprés a modificar el nostre blog.


QUÈ HEM FET?



Hem estat canviant l'aspecte del nostre blog.  El professor ens ha recomanat que triàrem un tema simple.



També hem parlat de les etiquetes. Cada vegada que fem una entrada podem posar etiquetes, que són una espècie de paraules clau per així poder trobar l'entrada que vullgem de manera més fàcil. 



Hem estat modificant l'encapçalament, afengint-li una imatge. El professor ens ha explicat que hem de buscar les imatges de Google amb l'opció de Búsqueda Avanzada i posar l'opció de buscar imatges que puguen modificar-se o utilitzar-se lliurement, a més que tinguen una grandària gran perquè a l'hora de posar-ho en l'encapçalament es quede bé.



A més de tot açò també hem introduït Gadgets. Jo per exemple he afegit el marcador de visites a la meua pàgina, l'arxiu del blog, també he afegit alguns enllaços als blogs d'algunes de les meues companyes, el traductor per si algú vol traduir la pàgina, les etiquetes de les entrades, el meu perfil i una breu descripció sobre qui sóc i què faig. 
Per finalitzar hem posat una foto de perfil amb Google +.



QUÈ HEM APRÉS?

El que he aprés ha sigut a buscar les imatges de forma filtrada en Google. Editar el blog perquè quedara de la forma en què jo volia que quedara, a més de posar la imatge en l'encapçalament perquè al principi jo la posava però el títol al seu torn desapareixia. I també a posar una imatge de perfil en Google +.

PER A SABER MÉS

Vaig a mostrar-vos com buscar imatges filtrades.




I açò és tot amics 🐰

Ens llegim el pròxim dia 👀👀


No hay comentarios:

Publicar un comentario