martes, 19 de septiembre de 2017

ULTIMANT DETALLS

Què hi ha novament amics? 🐰


Hui ha sigut l'últim dia per a modificar el blog.


QUÈ HEM FET?



El professor ha tornat a explicar com es fan les entrades, però ha explicat una nova forma. La primera forma és la més fàcil, escriure l'entrada com si fóra un word, i la segona és amb HTML. En HTML s'escriuen una espècie de codis com a l'ample o l'altura que es vol que tinga. En esta opció podem inserir els videos o les imatges.




Hem practicat amb el blog d'una companya d'anys anteriors. Hem entrat en SlideShare i li hem donat a compartir i ens apareix l'apartat "Embed", hem copiat el html que apareixia i ho hem apegat en la nostra entrada en l'opció de HTML. També ho hem provat amb un vídeo de Youtube.






Després d'açò ens ha explicat com editar el tema del nostre blog, com canviar l'ample, el tipus de lletra del blog, com canviar el fons amb imatges predeterminades o amb imatges del nostre ordinador.

Ens ha explicat també on hem de posar els Gadgets.



Hem estat veient els Gadgets que han d'estar a l'esquerra del nostre blog i estos són: els nostre perfil amb la foto i una breu explicació dels que som, l'arxiu del blog, les etiquetes de les entrades, buscar en este blog, les visites que tenim en el blog, un gadget perquè aquell que vullga puga seguir-me i a més jo he posat també els blogs d'alguns dels meus companys, el traductor i denunciar ús inadequat.


I abans d'acabar la classe, hem creat la nostra pròpia llicència per a protegir el nostre blog perquè ningú puga copiar res. Hem entrat en la pàgina de Creative Commons i hem polsat l'opció de Share your work i així hem creat la nostra lliència.


QUÈ HEM APRÉS?


Hem aprés que a més de l'opció de redactar també està la de HTML i que es poden empeltar vídeos, imatges o qualsevol enllaç. I sobretot hem aprés (o almenys jo) com crear la nostra llicència per al nostre blog.

PER A SABER MÉS

Pense que és molt important protegir les teues creacions i com no tot el món sap com crear una llicència vos deixe un vídeo que ho explica molt bé. 
A més també vos deixe l'enllaç a la pàgina de Creative Commons.


I açò és tot per hui.

Ens llegim el pròxim dia.👋👀👀

No hay comentarios:

Publicar un comentario