martes, 12 de diciembre de 2017

REALITAT AUGMENTADA

Hola amics!

Hui una companya ens ha explicat com utilitzar l'aplicació d'Aurasma i com podem utilitzar-la en un aula d'infantil. Primer de tot ha posat un mural, sobre la granja escola, apegada en la pissarra perquè ho podem veure tots i llavors ha començat la seua exposició.
Ens ha explicat un poc, els avantatges d'utilitzar la realitat augmentada i després d'açò ens ha ensenyat a manejar l'aplicació.

Primer hem de registrar-nos i una vegada registrats, punxem en el símbol que apareix baix en la pantalla.

Ens ha ensenyat que podem utilitzar les icones que ja vénen en l'aplicació o crear els nostres propis. Per a crear els nostres li donem a la icona + i a l'opció de Device. Ens ha explicat com són les activitats que ha creat. En totes ens fa falta el mòbil. Una d'elles eren dibuixos de xiquets sobre animals, i al posar el mòbil enfocant a cada imatge ix un vídeo o una foto de l'animal real.
Dos de les activitats eren amb targetes, una d'elles era "Simón diu", on a l'enfocar el mòbil apareix quelcom que hem de fer com galopar com un cavall. I l'altra de les targetes és sobre una endevinalla i a l'enfocar ix l'animal.
En altra hem d'enfocar cada paraula que hi havia en el mural on ix una foto de l'excursió a la granja escola.

Per a realitzar les activitats que la nostra companya ha creat, ens hem ficat en el seu compte i li hem donat a l'opció de seguir.

Ha sigut una classe molt interessant on hem pogut veure la utilitat d'esta aplicació. On podem ensenyar coses que en principi podrien ser avorrides, de forma interactiva i divertida.


Després hem aprés a utilitzar l'aplicació de Quiver. 

Per a utilitzar esta aplicació primer hem d'imprimir una de les imatges que hi ha en l'aplicació, després la pintem i ja només ens queda punxar el botó de la palometa i col·locar el mòbil damunt del dibuix apuntant cap a ell i llavors veurem el nostre dibuix en realitat augmentada.



Este és el nostre dibuix en realitat augmentada.

Espere que vos haja servit de quelcom esta entrada.

Ens llegim el pròxim dia!👀❤



No hay comentarios:

Publicar un comentario