jueves, 14 de diciembre de 2017

REALITAT AUGMENTADA 2.0

Hola amics!

Les nostres companys ens han explicat un poquet què és la Realitat Augmentada i la diferència entre la realitat virtual i la realitat augmentada.
També per a què podem utilitzar aquest en la nostra aula amb els xiquets com pot ser fomentar la curiositat,iniciativa i autonomia.
Ens han ensenyat a utilitzar la aplicació Blippar.



Primer de tot ens hem registrat en la pàgina de Blippar.
Fem click a l'opció de "Create project" i ens apareixerà una pestanya. Triarem el nom del projecte. Després li donem a "Create Blipp" triem la foto i li posem un nom. Una vegada ho hagèm triat ja podem editarl. Podem inserir vídeos de Youtube, enllaços a Instagram o qualsevol xarxa social. Una vegada creat tot, amb l'aplicació del mòbil, inserim el codi que ens apareix en la pantalla de l'ordinador i enfoquem el mòbil a la pantalla cap a la foto que hem creat, i llavors ens apareix tot el que hem introduït com els vídeos de Youtube o els enllaços.

L'activitat que han creat és a partir del monstre dels color. Han repartit imatges del monstre amb les distintes emocions, hem enfocat la imatge i ens apareix fotos o vídeos d'eixes emocions.





La seguent company ens ha explicat el funcionament de l'aplicació de Augment.
Un altra vegada hem de registrarnos en la pàgina de Augment. Punxem en l'opció de Add Model i escogim una foto, punxem "Save and publish", escanegem amb el mòbil el codi qu eens apareix, i ens apareixerà en el mòbil la imatge en 3D.
Després hem fet una activitat amb les parts del cos, ens ha donat unes códigues URL, hem posat el escàner damunt del codi i ens ha eixit del codi i ens ha eixit una part del cos.


I això es tot amics!

Ens llegim el pròxim dia 👀❤

No hay comentarios:

Publicar un comentario