jueves, 21 de diciembre de 2017

L'ESCOLA DEL DEMÀ

Hola de nou amics!

En la nostra última classe, el professor ens ha ensenyat una notícia sobre les classes en el 2030, classes on el professor serà un mer guia, on es ressaltaran més les habilitats de cada un que el saber acadèmic i on es primarà la utilització de les tecnologies i Internet.

En un futur els xiquets seran els que creuen el seu propi aprenentatge i el seu propi coneixement. Ells mateixos s'encarregaran d'investigar i informar-se i de compartir el coneixement.

Açò és un poc en general el que diu la notícia.

http://bit.ly/2CTydsO

Les opinions de diverses companys han sigut que no ho veuen clar, que si són els xiquets els que han d'investigar pel seu compte, no ho faran perquè preferiran fer qualsevol altra ativitat abans que informar-se sobre quelcom. A més que la figura del docent és momlt iportant, que són ells els que ajuden als xiquets a crear-se, a formar-se i que açò no es pot substituir per cap màquina,
Jo en açò estic totalment d'acord, peró al comentari que ha fet una altra companya sobre que és necessari formar els xiquets des de xicotets amb les tecnologies, crec que aixó no cal. Tots nosaltres ens manegem prou bé amb les tecnologies i no ens ha ensenyat ningú, almenys a mon.

A mon ningú m'ha ensenyat com manejar el móbil, la tablet o l'ordinador. Estic totalment d'acord que hi ha activitats i programes d'ordinador que són molt interessants per a utilitzar amb els alumnes, però pense que no s'han d'utilitzar les tecnologies en gran manera. Necessiten viure experiències própies, que còrreguen, toquen, miren coses reals i no a través de la pantalla de l'ordinador.

És necessari saber on està el terme mitjà i no deixar de costat la importància del docent i de la seua funció d'ensenyar als alumnes a formar-se i a formar el seu coneixement.

I això ha sigut tot amics!❤🐰




No hay comentarios:

Publicar un comentario